Ekologisk fruktkorg fӧr en sundare arbetsplats

Allt fler fӧretag har idag en fruktkorg stående i lunchrummet, eller på en annan central plats. En stor hӓrlig korg med olika sorters frukt som alla kan ӓta av, och som fylls på med fӓrska frukter varje vecka. Detta ӓr en hjӓlp till att skapa sundare livsstilar och en friskare arbetsplats, samtidigt som man ger de anstӓllda en present. Genom att vӓlja ekologiska frukter så blir det ӓnnu bӓttre, eftersom man undviker många farliga ӓmnen som inte hӧr hemma i kroppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att ӓta frukt ӓr viktigt, något som man bӧr gӧra flera gånger om dagen. Eftersom många tillbringar flera timmar på jobbet, så ӓr detta ett bra stӓlle att få i sig frukt. Ofta så behӧver man extra energi mellan måltiderna, och en frukt ӓr precis det som behӧvs. Ett hӓlsosamt val som lӧnar sig både på kort sikt och i lӓngden. Det finns alltid tid fӧr en fika, men ju mer frukt man ӓter under dagens lopp desto bӓttre.

Intressanta fruktkorgar fӧr alla smaker

Man kan vanligtvis vӓlja mellan olika kombinationer av frukt. En del vill helt enkelt ha en fruktkorg med de vanligaste frukterna, i mer eller mindre lika delar. Andra fӧredrar frukt som ӓr lӓtt att skala eller ӓta, typ bananer. Men ibland kan det vara roligt att prӧva på exotiska frukter, det finns så mycket som man inte ens kan uttala men som smakar utsӧkt. Beställ ekologiska ISS fruktkorgar i Stockholm via Fruktshop.se. Sӓsongens frukt brukar ofta smaka bӓst, och ger en naturlig variation.

Samtidigt som frukt rent allmӓnt ӓr nyttigt och sunt, så ӓr ekologiska frukter ӓnnu bӓttre. Det ӓr inte bara kemiska bekӓmpningsmedel som man undviker, utan en hel del till. Fӧr att få kallas fӧr ekologisk så kan inte frukten vara genmodifierad, och det anvӓnds inte heller konstgӧdsel under produktionen. Eftersom dessa ӓmnen lӓtt går in i frukten, och dӓrmed in i kroppen, så ӓr det bra mycket bӓttre att hålla sig undan från dem. Det är viktigt att äta ekologisk frukt på jobbet och tillsammans med Fruktshop kan du beställa ekologiska frukter till arbetsplatser i Göteborg och Stockholm.

En vӓxande trend

Det har blivit populӓrt att satsa på sin hӓlsa. Folk ser till att gå flera tusen steg varje dag, vӓljer ekologiska produkter och mycket annat fӧr att må bӓttre. Fruktkorgar ӓr ett steg i rӓtt riktning, ett sӓtt att uppmuntra folk att ӓta bӓttre och framfӧr allt att få i sig mer frukt. De flesta tycker om frukt, och om den ӓr lӓtt tillgӓnglig så tar man gӓrna en frukt istӓllet fӧr en chokladkaka. Ӓven landslaget har fruktkorgar på jobbet.

Fӧrutom att det gӧr en sund och frisk så ӓr det gott med frukt. Man kan vӓnja sig vid de naturliga smakerna och kroppen kommer inte lӓngre att lӓngta och vilja ha osunda alternativ. I alla fall inte så ofta, blodsockersvӓngningarna kan hållas under kontroll. Dӓrfӧr ӓr det glӓdjande att se att fruktkorgar ӓr en vӓxande trend som bara blir stӧrre fӧr varje år. Fruktkorgarna ӓr hӓr fӧr att stanna.