Unik stil med rätt klocka

Alla har sin egen stil. En del följer modet medan andra föredrar ett mer unikt, personligt sätt att klä sig. Med olika tillbehör, kläder och färgval så framkommer det vilken sorts personlighet man är. Redan innan en person öppnar munnen kan andra ha ett hum om vem han eller hon är. Eller vem man skulle vilja vara.

749-5-klocka-stil (1)Bland de viktiga tillbehör som skapar en unik stil hör klockor och smycken. Många använder inte så många olika smycken, men en klocka ska alltid finnas där. Med vissa modeller kan man byta ut armbandet för att variera sig, det kan ge det där lilla extra till utstyrseln. Vissa har mer än en klocka och alternerar för vardag och fest. Helt klart så är klockans utformning viktig, det är en detaljs om läggs märke till.

Förnya sig varje dag

Ett bra sätt att ha en fräsch start på varje dag är genom att byta ut sina tillbehör. En del tycker om att matcha färgerna på sina kläder, för en total look. Andra föredrar när det är fullt av kontraster, men ändå på ett harmoniskt sätt. Genom att byta ut klockarmbandet kan samma klocka se helt annorlunda ut, och varje dag blir som ny. Det finns flera häftiga watch straps att välja mellan.

Vissa saker kan man inte göra så mycket åt. Längd, ansiktsform och vilken sorts hår man har, till exempel. Men det mesta går att förbättra eller förändra med smink och tillbehör. Ett jobbigt hår kan bli bättre om det klipps i rätt frisyr. Med lite smink kan en helt vanlig tjej förvandlas till en riktig snygging. Den personliga stilen kan uttryckas med en viss sorts kläder, naturligtvis i kombination med de rätta skorna.

Även när man måste följa ett protokoll eller vara klädd på ett särskilt sätt för jobbet så går det att vara personlig ändå. Smycken och klockor är ett bra sätt att komplettera vilken utstyrsel som helst. Det är här man kan visa sig annorlunda eller ta fram sin stil. Alla vill inte stå ut från mängden och vara annorlunda, men det viktiga är ju att man inte bara följer med strömmen. Det är helt okej att vara modemedveten och följa med i det allra senaste. Men samtidigt ska man respektera vem man är. Nyckelordet här är balans, som i så många andra situationer i livet.

Moderiktiga stilar och klockor

En del tror att det behövs en massa pengar för att vara moderiktig och snyggt klädd. Självklart så underlättar det när man kan köpa precis det man önskar sig. Men ofta så finns det flera val för en viss stil, för mer begränsade budgetar. Många ser på vad kändisar och andra har på sig och kopierar sedan vissa delar av det. En snygg klocka, till exempel, behöver inte alls kosta så mycket. Att byta klockarmband varje dag är helt möjligt för en billig penning.

Ett annat sätt är genom att se på en stil man tycker om och sedan välja kläder eller tillbehör i ett annorlunda material. Kvalitet är ofta det bästa men ibland fungerar det mycket bra med något lite billigare. Det viktiga är att stilen hålls intakt, att man inte försvinner allt för långt bort från den valda stigen. Cafe’ skriver här om hur klockans utseende är viktigt för stilen. En sådan liten detalj som kan göra stor skillnad. Men folk lägger märke till klockan, den tittar alltid fram på ett alldeles rätt sätt. Därför satsar många på att välja just den klocka de vill ha, för att ibland anpassa sin klädsel därefter. Personlighet och stil är värt de resurser som läggs ner på det.